MY nepovedení

MY nepovedení

Pročísneš dlaní nebe
a nasbíráš mi hrst motýlů?
Až se zase budeme cítit
krutě nesvý
a zamyšlený.
Budou nám dělat společnost
v uplakaných ránech
a povídat si s námi
o tom
jaké to je být
housenkou
stonohou...

A pak nás budou ukládat
s pohádkou
o nepovedených.
Krátce se zasmějeme
a jednou
taky
všechno
v nás
umře.
Autor stmivani.na.lepsi.casy, 29.03.2010
Přečteno 292x
Tipy 8
Poslední tipující: l'âme, Lucie Teru, Petbab, její alter ego, Javavia, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A pak nás budou ukládat s pohádkou nepovedených...pěkné

29.03.2010 20:28:00 | Javavia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí