Michael Jackson

Michael Jackson

Anotace: MJ ... hudební legenda ... Love lives forever ¦

Michael Jackson neboli King of Pop,
asi ještě nepřeskočil, když říkal hop.
Odešel bez rozloučení, nastal chaos,
smutnil i malý asijský stát jménem Laos.

Londýnskou megashow už nestíhal,
hodiny a minuty moc rychle odbíjeli.
Zanechal odkaz a celý svět vyzýval,
abychom všechny kolem sebe milovali.

Poslední stopa v podobě This Is It,
všechny nás ohromně dojala.
Chtěl nad svou hudbou pánem být,
jeho puntičkářství nám ukázala.

Žil pro hudbu a pro lidi milující,
člověk s velkým srdcem a vírou.
Nemohl se dívat na životy hnící,
a tak bojoval se světovou bídou.

Už nezatančí a nezazpívá,
obloha nad lidstvem se stmívá.
Vzdávám čest Tobě MJi...
Tak odpočívej v pokoji...
Autor Lord Wooler, 29.03.2010
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí