půl láhve, tři-dva-jedna hovno

půl láhve, tři-dva-jedna hovno

Anotace: 30032010

sexuálně vtipná báseň pro liter
přinesla mi hovno.
stačí mi jen to
a nic víc než
slečna tajná co
oddychuje kousek vedle

ještě půl láhve vína
a pár zběsilejch myšlenek
můj měchýř a hlavu čeká
nemám tu sílu, úsměv vyloudit

jsem znaven, jsem ožrán
ale mam se fajn, to oddychování
co oddychuje kousek vedle
slečna tajná, jo
je to fajn

trává zelená už došla
zbejvá vína půl láhve
a ne víc, je pozdní noci
bez cigár čas, a já vstříc
půl láhvi kloním

ráno se asi
půjdu vysrat, a hlava
mě bude bolet

nejdřív ,
překvapim slečnu
z rána
tajně

doufám, že mě
vzbudí slunce a straky
co v okolí
lítaj
Autor humus, 30.03.2010
Přečteno 361x
Tipy 1
Poslední tipující: Houda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nabízí se odpověď... a ty? :)
jo znám

30.03.2010 17:07:00 | humus

Znas Henryho Chinaskiho?

30.03.2010 08:34:00 | Mladý pán P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí