zbytek nechám na ráno...

zbytek nechám na ráno...

Anotace: 30032010

legrační co evokuje příběh
jeden budu
každou chvíli
vyprávět

bylo nebylo,
nebylo,
hnili lidi
v díře.

další lidi,
o kus vedle
ještě dál,
hlady se narodili.

další lidi,
o kus jinde,
ještě blíž,
stejně chcípli.

jako každej,
narodil se ježíšek
a hřeby v noze
jak pírsing v nose

hahaha
myslíte si taky,
že ježíš se nikdy nevysral
neb to se k němu nehodí?

sic jsem pod vlivem
a chybí jen kousek
teď můžu říct
leda

vtipnýmu konci
mýmu
zadku leda běda
rýmu
rumu
ještě víc
než kdy dřív
melu
chmelu málo,
však více vína
a déle piju.
Autor humus, 30.03.2010
Přečteno 224x
Tipy 1
Poslední tipující: Houda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí