TĚLO ZMIZÍ, DUŠE TAKY

TĚLO ZMIZÍ, DUŠE TAKY

Anotace: ...

Do hrobu se dostávám
v rakvi své se otáčím
v temné chodbě chodím sám
zabil jsem se, nevím čím

Tělo mé by chtělo tam
kde duše má se dostala
však z mého těla každý gram
má duše smrti prodala

Žili jsme dřív, než jsme zkysli
než nad hroby se stáhly mraky
sejde z očí, sejde z mysli
tělo zmizí, duše taky
Autor Sabath, 30.03.2010
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, Lasombra, Izza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí