ŘEKNI....

ŘEKNI....

Anotace: ...trocha slz...a teček pár

Věříme slovům,ale kde že jsou
proč ale za tebou jdou
není to ozvěna,je to jen stín
je to jak proměna,já odpovím..?..

najdu zase začátek,
a nebudu se bát
v každé ozvěně
vím co má se stát..?.

slova v pozdní lavině
to mění se ve vteřině
co ale chce znát
Ne,ale ale Lhát.?.

je v tom trocha teček
teček co nikdo nemůže mít rád......?

????????????????????????????????????
Autor Radek.oslov.Šafárik, 30.03.2010
Přečteno 242x
Tipy 19
Poslední tipující: Mbonita, PPetrushka, PIPSQUEAK, Psavec, modrá..., ta.cupka, hašlerka, Květka Š., Hazentla, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víš hodně. Ano....tečky, kdo by je neznal...

31.03.2010 18:40:00 | PPetrushka

Pořád lepší pár teček než jedna jediná.To je už konečná,ne?

31.03.2010 09:38:00 | modrá...

Tečky někdy klamou,avšak ty máš báseň krásnou

30.03.2010 23:14:00 | ta.cupka

Tečky jsou otevřenou cestou k různým druhům odpovědí...

30.03.2010 16:46:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí