Listí

Listí

Anotace: ...

Na podzim listy žloutnou
někdy zčervenají
jako já když recituji
báseň o kráse
Taky se červenám
a potom zblednu
a stírám z čela studený pot
když si představuji
nahou vlhkou krásu
před svýma očima
Zatímco listí usychá
i po dešti vždycky uschne
A až pak se smáčí
a možná rozplyne
v podzimní louži
Autor tukiy, 30.03.2010
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: Barpob, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať pevný je tvůj krok...

31.03.2010 09:04:00 | Barpob

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí