Krev neviných

Krev neviných

Anotace: ...než tvou hlavu setne kat...

Jenom chvíli spočinout
ve tvém obětí...
Nechat chvíli volně plout,
než nám odletí...

Ještě chvíli posečkat,
než tě odvlečou...
Něž tvou hlavu setne kat,
než slzy potečou...

Než krev obarví zem...
Než nástroj zasekne...
Ať skončí ten zlý sen...
Ať bolest odlétne...

Dokonáno jest...
Tvé tělo už chladne...
Posel nese zvěst,
že další hlava padne...

Tento kraj je zbrocený,
krví neviných...
Naše chvíle sečteny...
Bůh ať sejme hřích...
Autor Izza, 31.03.2010
Přečteno 296x
Tipy 10
Poslední tipující: Charibeja, zelená víla, fuu, CULIKATÁ, Házté, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí