Letím

Letím

Anotace: Pokus o optimismus, který se nejspíše nedostavil. Proto je to tak slabé. Aspoň jsem se snažil.

Letím si volně, tak jako pták
letím si vzhůru do oblak
vítr mi křídla pozvolna rozpíná
myšlenky prázdné, jak sklenice od vína

Svět mám na dlani
vánek mě pohání
to nádherné stoupání
je jak do ráje vloupání

Letím si životem, tak jak bych chtěl
letím si do nebe, jsem skoro anděl
Do problémů světa v tom našem století
Přísahám Bohu, že má křídla neletí

Svět mám pod sebou
a nohy mě zebou
vezmu tě s sebou
tam kde duše bude spokojenou
Autor Estan, 31.03.2010
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: Richard Ježek, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak si vezmi ponožky a koukej se na mě pořádně zaculit!Šup!:-)))

31.03.2010 14:29:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí