Krása myšlenek

Krása myšlenek

Anotace: ...

Je takové ticho
do očí si hledíme
a právě proto
snad ani nepolknu
proto
že
nechci narušit
naše čisté ovzduší
Ty můj Lvíčku
můj milý
přišel jsi za mnou
v pravou chvíli
Ty jediný znáš moje pocity
víš co cítím
víš jaké chci mít kvítí
a já na oplátku
dávám Tobě
co máš rád
co Ti voní
a jsem ráda i Tvůj kamarád
co pokorně hlavu sem tam skloní
jako strom když vítr silně fouká
brání se mlčky a sklání k zemi
trpí
potichoučku strom tak sám
opuštěný a nikým nevnímán
až když se silný vítr utiší
pak vyjdeme si ven
a hladíme strom pohledem
a těšíme se z jeho krásy
jakoby nikdy neměl zlé časy
je pokorný světu svému
i já jsem pokorná Tobě
jsme jako ten strom
a to mne těší
jsme spjati přírodou a
v ní je štěstí.
Autor Quigleika, 01.04.2010
Přečteno 280x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Gabrielle, Bíša, Koza, vodnař, Giginka, Mbonita, malá slečna, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky napsaná, líbí se mi...*:)

30.05.2011 19:15:00 | PIPSQUEAK

Pohodově krásná ... ST

22.07.2010 08:48:00 | Koza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí