Vra´t se mi

Vra´t se mi

Anotace: Láska bolí

Jedno nejkrásnější ráno, svět pokrývala bílá peřina, já myslela, že vše se mi jen zdálo a na tento okamžik jsem se těšila… Takhle to začalo, ty nejštastnější hodiny mého života a přesto, že byla venku zima, slunce mě stále mocně hřálo v srdci, jakoby smutek a bolest neznali mé sny, najednou poznala jsem lásku a nekrásnější dny. A pak najednou něco se změnilo, já hledám stále tu hroznou chybu, co to bylo, co nám to zkazilo, tys byl jak vítr bez pohybu. Já snažila se najít lék, co zahojí bolest v našem vztahu, ty si jen stál a mlčky hleděl a já nestála ti za námahu. Dosud nevím, co sám si chtěl, kam vedlo tě tvoje srdce…? Na lásku jsi zapomněl? … Já stále chtěla jsem držet tvoje ruce… A nakonec..? Snažila se zaplnit tu velkou prázdnotu, kterou za sebou zanechal, Ale ani ona sama ani žádný jiný člověk to dosud nedokázal.
Autor Lidulinka, 01.04.2010
Přečteno 259x
Tipy 1
Poslední tipující: eeevik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné, úplně mě to dostalo, protože teď zažívám něco podobného, jen to ještě neskončilo a já nevím, kam dál...

24.06.2010 00:08:00 | eeevik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí