ty jsi petra

ty jsi petra

Anotace: pro neurobeata, starýho kamaráda.

ty jsi petra, moje láska, kterou nikdy nebudu mít
něco mě k tobě přitahuje, nevím, co to je, nemůžu se bez tebe obejít
je to hnusné, je mi hnusně, jsem divný, jsem pošahanej magor
tys mi srdce zničila, slzy z očí vylila, nad mou mršinou se ani nepobavila
hned jsi šla pryč - měla jsi rýč, zryla jsi mne
a ve mně začaly růst květiny
Autor ludmil, 01.04.2010
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: padající do neznáma, ewon, Jeníček.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí