Další padá

Další padá

Anotace: a jiná se rodí ze zármutku okolí

Křivka těla za záclonou
Noční ráno končí tmou v hlavě
Věrní kouři půjdeme spát
Osamocení

Obrysy těl v pološeru
Kdy mlha padá do nosů
A vžírá se do bělostných předloktí

Touha jako objevení zázraku těla
V malbě na zdi
Touha jako příslib další noci
Mezi obrysy chtění

Sny už nechtějí přehrávat stejný film
Stejně jako plátno nemůže být čisté
Napořád
NAPOŘÁD!

Posedlí záchvěvy očních víček
Při svitu milionů žárovek
A pak tma
Oči se otevírají a pohlcují všechno světlo
Zbývá jen pološero
Mlha před ústy
Hmatatelná zima na polštáři
Samotném
Uprostřed ničeho

Zrcadlové síně stojí a padají
Slunce se rodí a zapadá
Pro všechny vyhaslé holky
Beze snů
S oživlými obrysy
Ve tmě za víčky
Autor její alter ego, 01.04.2010
Přečteno 249x
Tipy 13
Poslední tipující: Ishtar, lennerka, dandelion-meadow, Dreamer.Z, susana načeva, stmivani.na.lepsi.casy, PrinceznaHeliovýchbalonků, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trochu trpká.. zahmlená krása

26.04.2010 22:43:00 | lennerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí