Krystal žalostného vzteku

Krystal žalostného vzteku

Anotace: Lepší, než se nechat ovládat vztekem,je napsat malé povzdechnutí...

Krystal žalostného vzteku
na prach se proměnil.
Ouha.

Veselé švitoření v podbřišku
opilo mou mysl.
Touha.

Pohled zastřený miliónem zklamání
rozjasnil se v slunci.
Naděje.

Rozverný tanec nezbedných myšlenek
roztančil strnulost.
Galeje.

Na konci života dotančils
až k prameni zapomnění.
Naplnění.

Krajina neznámá nabídla svou
plnou náruč.
Rozechvění.
Autor Ráchel, 02.04.2010
Přečteno 255x
Tipy 6
Poslední tipující: boomslang, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí