Pozdě

Pozdě

Anotace: Má první báseň

Jako když pták zamává křídly
a náhle naposled
chce obletět celý svět,
i Ty máš jen pár chvil
a přesto bys rád byl -
odpovědí na otázky
lékem co zahladí vrásky
vánkem co osuší slzy,
konec však bude brzy.
Chtěl bys toho tolik říct
nedokážeš však říct nic.
Chceš ve vteřině příběh psát.
Jenže nedokážeš už ho dát.
Život ve vteřině hledat znovu, znovu,
jako když se hvězda mění v supernovu.
Ještě máme chvíli čas
Mluv než zničí nás.
Autor robbiP, 02.04.2010
Přečteno 248x
Tipy 3
Poslední tipující: Miroslav Možný, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezká :)

02.04.2010 12:48:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí