Déja vu

Déja vu

Anotace: Pod pojmem déja vu si představuju náhlé pomatení smyslů, i když to znamená zcela něco jiného.

Kudy jsem tedy šla?
Že jsem se dostala až do toho podivného stádia.

Třeba už jsem dávno prošlá,
když jsem tehdy zmeškala ten vlak,
co vůbec nejel, to byla – jeho vina?

Právě trčím v tom úseku,
kde nic nejezdí,
nějací vandalové rozbili výhybku.

V tom úseku,
kde už nejsem normální,
ale ani nenormální.

Taková nijaká.

To bych už radši mohla být
zvláštnější.

Ale tak, vždyť je to jedno.

Ono, i kdyby něco jelo,
tak to stejně vykolejí.
Autor Jiná, 02.04.2010
Přečteno 251x
Tipy 3
Poslední tipující: ostuda lidstva
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hodně dobrý

08.05.2010 21:35:00 | ostuda lidstva

Já jsem si myslela, že je to tvoje. :)

03.04.2010 21:48:00 | Krávolína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí