Kde nalézt tě a neztratit?

Kde nalézt tě a neztratit?

Anotace: ...

NE i ANO, dlouhá pouť,
z pýchy má se člověk zout.
Je to on a přesto není,
obraz, tělo, duše, pohledy.
Je to on a přesto není,
možná, asi, snad, i tedy.

Je jich více v temných snech,
přesto mají stejné oči.
V dáli na poskvrněných zdech
jsi mi blíž než vlastní pocit.
Ukryl jsi se v různých tělech,
jsi to ty, jsi část i celek.

Probouzíš mě sluneční září
a měsíc dá mi v klidu spát.
Jsi má slza na polštáři,
vítr, který musí vát.
Po všechny dny v kalendáři
s tebou nemusím se bát.
Autor Inge, 02.04.2010
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí