Bezpochyby

Bezpochyby

Anotace: ...

Je bezpochyby nejlépe se ptát,
slovem potěšit či dobrý skutek vykonat.
Prostorem proplouvat a času přiznat váhu,
sklonit se před Bohem a prosit o odvahu.
Nelpět na drobnostech, ale cenit si všech darů,
milovat přírodu, zvířata a lidi, žít v páru.
Pofoukat koleno i vše, co tíží duši, svírá hrdlo,
nebát se s láskou říci autoritě „trdlo“.
Je bezpochyby nejlépe se ptát,
sklonit se před Bohem a celým srdcem milovat.
Autor Inge, 02.04.2010
Přečteno 293x
Tipy 17
Poslední tipující: Holis, Doradan, Zefi, Psavec, Kars, Házté, CULIKATÁ, 6thSun, ta.cupka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST za obsah a formu výtečnou!

02.04.2010 22:26:00 | Lilien

Bezpochyby skvělé dílo

02.04.2010 20:18:00 | Kars

Nelze říci nic jiného,než NÁDHERA!!!Úplně mě Tvá básnička vzala za srdíčko.Moc pěkné dílko.

02.04.2010 18:27:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí