Maluji nebeské krásky

Maluji nebeské krásky

Anotace: a tahy štětcem tak ničím jejich krásu...

Malý, jediný tah štětce snad,
spíše prstů a doteků souznění,
na plátně tvého těla objeví se hned,
mé pochybení v barvě tvého toužení.

Hodiny, hodiny úmorného snažení,
nad posledním pohybem štětečku malého,
kdy na nebe obyčejnou modř povznáší,
pro slíbání polibků vlaštovčích křídel šum.

Pohledem každý pak dílko hodnotí,
bílou stěnu z plátna tvých zákoutí,
jen tvé křišťálově černé oči prozáří,
to světlo, pocit prvého souznění.

Básnit, malovat či renesanci uctívat,
bolest tyto dveře nám pomáhá otevírat,
pro Vás, kterým se bojíme pohlédnou do očí,
protože Vaše krása na neživé plátno nepatří…
Autor Láďa, 02.04.2010
Přečteno 235x
Tipy 13
Poslední tipující: ta.cupka, strašidýlko-střapatý, labuť, CULIKATÁ, Hloupá Květinka, Psavec, Květka Š., ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty hodiny před koncem..dobře znám:0)...

10.04.2010 02:56:00 | ta.cupka

Maluj krásu, maluj básně, nic nezůstane nepotrestáno... a nic nezůstane bez odměny :)

02.04.2010 22:32:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí