Umenie

Umenie

Anotace: ...

V spleti pohybov
malých kvietkov
Dve telá sa strácajú
v náčrtku umenia

Pohyb rukou farieb
zanikajúci v tanci dažďa
V pestrej dúhe
zobrazenej v očiach

Zrkadlo okamžiku
nájdené
v kráse druhého

Tiché slova
smejúce sa duši
preplnenej tichom

Ruka farieb zanikla
Kvietok ostal kvietkom
Len náčrt je umením
Autor mMichalj, 02.04.2010
Přečteno 310x
Tipy 4
Poslední tipující: Divoženka1, Elisha, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Umění je toto popsat.

03.04.2010 19:06:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí