Zatoulaný pes

Zatoulaný pes

Anotace: ----------------------------------------

Zatoulaný pes si lehl k pahýlu stromu
a tak jako strom on nemůže dál
vláhu mu vzali a déšť nebe odmítá poslat
oči již dávno zemřelé zavírají se únavou

kdysi se něžná ruka zvedla
a prsty srst projely
kdysi se slechy slastí zachvěly
a on pes věděl že lásku zná

poslední vzpomínka mihla se hlavou
usíná znavený usíná sám
poslední nádech a výdech …
Autor jaroslava anna, 03.04.2010
Přečteno 216x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, Květka Š., CULIKATÁ, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí