A co dál

A co dál

Anotace: velmi volné asociace

Starý muž v parku vzdychá
vidí motýla a ten mu odlétá
Utíká tedy za ním
lidé tomu nerozumí
Chtěl by chytit vítr ještě
než s pláčem půjde sám

Její tlustá stehna tě zadusí
že nemůžeš odmítnout ?
V paláci z jeřabin
málo se setkáš s tmou
Mluvíme jazyky mládí
těžko nám rozumí

S dlouhou tyčí od smetáku
můžete vytřít celou podlahu
až ke stropu
Ještě lustr je nutno umýt
pak uvidíme co dál
Autor fisico, 03.04.2010
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí