Nádražní

Nádražní

Anotace: Z jednoho nočního nádraží. Pusťte si třeba toto: http://www.youtube.com/watch?v=_w3-G891410&feature=PlayList&p=AEFD93ABCFB7BD6F&playnext_from=PL&playnext=1&index=14

Jsem tu
na nádraží v pozdní noci
bez pomoci
jen tak sama
v pohledech lačných
ponurá dáma
říkám: tak začni
konečně trochu hřát
pohledem něžným
zkus jenom maličko pookřát
chceš-li.
Ne
nikoliv
kéž by slza skápla
snad zamrzla
snad se vypařila
ale kdysi tu byla
to jistě vím.
Snad si uvěřím
a nebudu stát
uprostřed noci
uvnitř nádraží
začnu se smát.
Ne
nikoliv.
Asi skončím v kruhu
uvězněná
a svého druhu
nabažená
plebs nenávidět budu.
Autor ZU, 03.04.2010
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Boudicca, rezina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí