SMYSLY

SMYSLY

Anotace: Když ucítíš to..

Sbírka: Hra se slovy

Tolik informací a v takové rychlosti,
jen blázen by si myslel, že nejsou to hlouposti.
Mít cestu okolo dřív, jistě bych dostala strach.
Přesvědšuj toho,kdo si myslí,že necítí,
že to, co vnímá, je pach.
Neználek, ten se ti směje.
Ten neví, raději schová hlavu.
Ty ale vnímáš, cítíš tolik, někdy se to mísí
když je to v davu.
Umíš asi dávat, ale nutné je i brát.
To už víš...nevíš , co to znamená?...
poradím Ti,jsem na půl cesty.
Nejsem jen ten, co neměl nikdy nikoho tak rád.
Myslíš, že dokážeš rozumět těm skrytým náznakům ?
Každý tomu říká jinak...já přirovnávám to k zázrakům.
SMYSLY
Autor KirstenSnipe, 03.04.2010
Přečteno 415x
Tipy 10
Poslední tipující: Alien.v.v.s., labuť, Javavia, CULIKATÁ, ta.cupka, Boudicca, Koza, Elisha
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky jsi se uvedla, je vidět, že máš smysly vytříbené... :o)
Vítám Tě mezi námi a ať se Ti tu líbí.

04.04.2010 14:09:00 | labuť

Každý kdo něco napíše v básni, cítí více než ostatní.Moc informací, lepší než čekání na z mrtvých vstání.Tak vyžadaná kritika:0)

03.04.2010 19:56:00 | ta.cupka

Cítit pach napětí i vůni souznění
instinkty vnímání nám v šanci promění.

03.04.2010 19:16:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí