Kočka a myš na podiu

Kočka a myš na podiu

Anotace: zkuste číst mezi řádky

Kočka a myš na podiu

Smrt nabízí nám bonbony
Jako ten pán v kabátě před školkou dětem

Kdo si od něj vezme, ten s ním i odejde
Ruku v ruce, jako rodina
Vesele a beze strachu

Ulicemi, parky, celým městem
Ruku v ruce
Jako by se znali celý život

Až přijdou k tomu pánovi domů
A dveře se zavřou jako voda nad tonoucím

Role jsou rozděleny
Diváci usazeni na sedadlech
A opona ukazuje svoje tajemství

Začíná hra na kočku a myš
V očích myšky objevil se poprvé strach a panika
A kočka vytahuje svoje drápky

Smrt rozdala svůj poslední bonbon

Jsou jako pavouk a moucha

Začíná tanec nevinnosti s hříchem
A strach zatemňuje první kousky rozumu

Diváci v hledišti nedutají
Jsou fascinováni hereckými výkony

Zítra si přečtou novinovou recenzi
Aby věděli zda být znechuceni, či nikoliv
Zda hra stará jako lidstvo samo už nevyšla z kurzu

A není třeba ji vypískat z podií všech divadel
Autor Jesper, 03.04.2010
Přečteno 194x
Tipy 6
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, ilona, l'âme, Javavia, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné

03.04.2010 21:11:00 | Javavia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí