Pod křídlem noci

Pod křídlem noci

Anotace: O noci, sukni, hormonech a sametu

Pod křídlem noci v teple pokoje,
Sžíravý pocit, že tentokrát to tam je,
Vkrádá se do mysli přes modrý samet,
Tou sukní práh jsem si k půlnoci zamet.

Šedivá mračna až odtáhnou k ránu,
Reálnu nový den otevře bránu
Na vlně hormonů iluze odplavou,
Budu se zase ptát proč nejsem s tou - pravou.

A ještě v posteli, když pohledem zjistím,
Že vítr hraje si s podzimním listím,
Dojde mi, že nejsem tím, kým snad jsem býval
Prosím tě, běž už pryč, no zkrátka vypadni
Já nejsem na hraní - medvídek mýval.
Autor Jan Hrábě, 03.04.2010
Přečteno 332x
Tipy 23
Poslední tipující: Jajas, Niky88, Gabrielle, ilona, Liv, Koza, Eventris, L. Šebestián Borský, zenge, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, ale přijdou doby, kdy to hraní potěší!

15.04.2010 12:45:00 | Liv

Závěr dost dobrý.
To asi nikdo není na hraní
medvídek mýval.

03.04.2010 21:35:00 | Paulín

:-))

03.04.2010 20:55:00 | Javavia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí