VRAŤTE MI !

VRAŤTE MI !

Anotace: ze sbírky "Vlci v hlavě"

VRAŤTE MI !
(věnováno ženským,úředníkům,
a mému synkovi)

Sebevědomí vraťte mi,
vy vysávačky lidských žití,
co se sítěmi při zemi
čekáváte, kdo se chytí
a pak do něj s noži !

Vše mi vraťte, technokrati,
plánovači věčných daní,
co těm prostým bytí krátí
za to, že nemůžou se bránit,
za to, že chtěj dožít !

Vraťte mi i mýho synka,
vy soudci samozvaní,
chci vidět jak tiše spinká
s nedočtenou knížkou v dlaních,
než tu začnu bořit !
Autor Houda, 04.04.2010
Přečteno 256x
Tipy 21
Poslední tipující: Koza, Le ver luisant, divoska_jaja, labuť, Psavec, zenge, Radek.oslov.Šafárik, malá slečna, CULIKATÁ, 6thSun, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hořce smutné. Brali Ti to nejcennější.

07.04.2010 16:02:00 | Koza

Úderná báseň.

04.04.2010 14:17:00 | Psavec

Líbí nejen psaním i obsahem.

04.04.2010 10:40:00 | CULIKATÁ

ST..dobrý..

04.04.2010 10:07:00 | Květka Š.

Dávám St, líbí se mi údernost textu a chápu Tvé rozhořčení.

04.04.2010 09:51:00 | Tygropes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí