Pryč

Pryč

Anotace: ...

Je dávno pryč snění o lásce co nikdy neskončí.
A taky o spravedlivém světě a konci válčení.

Krásné dětské sny se někam rozplynuly.
Jako srnky se do ztracena rozutekly.

Dřív bývaly mi zálibou.
Teď radši ať zahynou.

Už není pro mě žlutočervenomodrý svět snů.
Dohání a stíhá mě realita černobílých dnů.

Až najdu tě a budu tě mít,
začnu psát
básně o lásce a zase snít.

Teď nevím jak mám žít,
hledám v šedé mlze klid.

Pokulhávám a pak zas kráčím realitou všedních dní.
Čekám na pocit, až budeme všichni barevně spokojení.

A třeba jednou budu jako Culík,
dávát radost, úsměv a pochopení :-)
Autor Niky88, 04.04.2010
Přečteno 227x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna, Houda, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Culík má pravdu:-) zase bude líp...

04.04.2010 11:11:00 | malá slečna

Ale Niky,Ty jsi smutné sluníčko
pousměj se maličko
Culík hledá štěstí ve VÁS všech
v životě měl,věř mi-velký pech.
Už se na mě zacul-šup!!Zase bude dobře-uvidíš
lásku v srdci ucítíš!!!

04.04.2010 10:59:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí