Někde jinde být

Někde jinde být

Anotace: O světě kde bych byl štastný. Snad.

S temnou hlavou chodit září,
hrát poker s usměvem na tváři,
házet nejkrásnější perly sviním,
jako když nevinné lidi viním.

Zbytečné je žít,
i s vlkmi vít,
jen chlast pít,
nabité sklo mít,
přežít chtít,
své sny snít.

O krásném světě tam za ohradou,
tam kde mé tulipány nezvadnou,
kde každý řekne co si myslí,
nehážou nás do stejných pixlí,
chtějí se dovzědět kdo jsme,
kde na dotaz chceš ti řeknou ne.

To je svět mých snů,
to je svět bláznů,
je to svět světlých dnů,
je to svět nesplněných snů.
Autor Ante portam inferam, 04.04.2010
Přečteno 281x
Tipy 5
Poslední tipující: Žqáry, amores peros, malá slečna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až dneska jsem to pochopila (snad správně) ;) A až najdeš takovýto svět, vem mě s sebou!! :) Pěkné..

06.04.2010 14:56:00 | amores peros

Kéž by se ti to splnilo...:) Pěkné dílo.;-)

04.04.2010 10:59:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí