UNIKY....

UNIKY....

Anotace: uniky....

Hledám světlo ve své dlani
proměna je svědomí a bude lhát
kdo pak chrání
na světlo
stín co nejde rozmazat

hledám tmu co tady krouží
měsíc lásku nebrání
proč se jen plouží
ale jen jí ochrání
přijde hledání

jen jeden dotyk,par přání
doteky mlčenlivé tesknoty
slova co jen chrání
ostrov utajené prázdnoty
bez křídel

čas co jí jen záviděl
najde světlo v tmách
kde je strach
kde je její hřích
či potom smích

hledám,co není
hledám uniky
Uniky
Autor Radek.oslov.Šafárik, 04.04.2010
Přečteno 266x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Tacca, Psavec, Chancer, labuť, hašlerka, Květka Š., zenge, CULIKATÁ, Houda, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá, líbí...*:)

05.04.2010 08:48:00 | PIPSQUEAK

Hledání úniků a zkratek je největší příčinou našich chyb v životě.

04.04.2010 18:44:00 | Chancer

St,dobrá báseň...

04.04.2010 12:32:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí