Slyším tlukot

Slyším tlukot

Lásko, vidím strach,
neboj se člověče
je to jen prach.

Lásko, cítím konvalinky,
prohrávám sázku,
nic pro citlivky.

Lásko, srdce mé utíká,
nehleď v dál,
nás se to netýká.

Lásko, poslechni ráj,
slyším tlukot.
Přežijem máj?

Lásko, oči mě pálí,
cítím tvůj jas
a temno se valí.

Lásko, chce se mi spát,
nebloudím nocí,
jen chci vše znát.

Lásko, ruce se třesou,
já vidím černobíle
a na marách srdce nesou.
Autor ta co bývala Andělem, 04.04.2010
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: borůfkovej shit., rezina
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I padlý Andělé občas vzlétnou :D

19.04.2010 01:26:00 | FeaTir

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí