Zeď

Zeď

Anotace: ...

Dívala se beze slov
a možná se ani nedívala
protože brečela
A přestože si rukou utírala
slzy kalné ráno
tu pořád čnělo

je soucitné když pláču také?
pod stejným nebem jako ona?
s představou
o zoufalství a smutku v sobě?

ale představa ve skutečnosti
nosí jen své jméno
a mé slzy dopadají
pomaleji než ty její
a chutnají jinak

Navíc je už odpoledne
Autor tukiy, 04.04.2010
Přečteno 212x
Tipy 3
Poslední tipující: ta.cupka, Boudicca, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí