Definice touhy

Definice touhy

Anotace: Co je touha?

Sbírka: První básně

Když slyšíš srdce tlouci,
jak bojovník do války jdoucí,
když překonáš smrt a začneš žít,
chytneš naději a začneš snít!
Když beze strachu chceš se bít,
pak touhou budeš žít.

Když hrdinou se nazýváš,
touhou oplývíš.

Touha je když věříš v mír i v boji,
touha je šance, co vše zdvojí.
Touha je když začneš žít,
chytneš naději a začneš snít.
Autor Truth, 04.04.2010
Přečteno 337x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach ta touha:-)

05.04.2010 10:06:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí