Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: A odvaha a touha?

Sbírka: První básně

Ztrácím se stále víc,
zůstávám obyčejným nic!
A odvaha a touha?
Vždyť jsem vzpomínka pouhá!

Mysl má je temná,
srce bolest trápí,
duše však jemná.
Kdy smrt se pro mne vrátí?

Mlýn mele voda běží,
skrývá tělo jež na dně leží.
I po letech spí tam tvrdě,
i po letech nese se hrdě.
Autor Truth, 05.04.2010
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, labuť, Javavia, Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí