Strom a člověk

Strom a člověk

Anotace: nic od toho nečekám, jenom si tak píšu a občas sem jen tak ze srandy něco dám, jestli mi to někdo okomentuje :) tak prosim prosim okomentovat :)

Tak jako strom zapouští své kořeny hluboko do země, aby vodu z půdy sával
Stejně jako člověk, který žádá Boha,
aby naději nám dával.

Tak jako roste strom
stejně roste člověk neustále
Tak jako do stromu vrazí hrom
I člověk má někdy namále

Každý člověk roste různě
i každý strom roste jinak
nějaký rychle, ale všichni tak krásně…
Některému stačí kapka,jiný potřebuje liják

Bůh je naše půda
A my jsme jeho strom
My jsme zrnko soli
A Bůh je solný lom

Bůh jsem já a Bůh jsi ty
do světa jsme zaliti
věčně tady rosteme
a nadějí živiny sajeme.
Autor Meliorist, 17.12.2005
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý člověk roste různě
i každý strom roste jinak
nějaký rychle, ale všichni tak krásně…
Některému stačí kapka,jiný potřebuje liják

Tohle se mi líbí, to o tom lijáku, to je úžasné:o) děkuji za komentíky a jednu puberťáckou pusku:o) měj se moc krásně, někdy zase páá Sunny

27.03.2006 21:42:00 | Sunny

ted nechapu... pusobi to sobecky drsne a beznadejne??
Vysvětlit prosim

17.12.2005 20:57:00 | Meliorist

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí