Život v utopii

Život v utopii

Anotace: Utopie jeden ze společenských konstruktů, který mocní vytvořili, aby nevznikl svět v němž nebudou potřeba.

Sbírka: Depresivní kvítí

Je nás třicet pět,
jednou nám bude patřit svět.
Vzory přejímáme z tradic,
historie nezná hranic,
učí nás jak být vděčný za pár šupů,
protože kdysi létalo více supů.

Nikdo nevěří křesťanství,
přitom vše lepší, je přílišné obžerství.
Mladý člověk, otrok věcí minulých,
prázdná skořápka ideálů zesnulých,
jež jejich smrtí vysloužil si
místo v říši dospělých.

Třicet čtyři přijalo tento svět,
ten poslední stále hledá nejkrásnější květ.
Autor Kirkhof, 05.04.2010
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: Arnie42
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí