Zoufalcem...

Zoufalcem...

Anotace: ...A třeba můžeš věřit, že na náměstí, v tom sladkém světě, se prodávají vážky po třech korunách za kus...

Bez inspirace.
Mrtvý uprostřed díla.
Z křídel vážky skládáš dech na poslední tah.
Kde z rány zeje díra…ze stříbřitých dlah.

Z křivek snů,
trháš vlastní iluze.
Bez možnosti spát s černotou noci.
Léčit rány lihem
a sladit slzy růžovou.
Už nemáš nic,
co bys vsadil všanc.
Co když jednou ta bezesná noc skončí?

(Bolíš aby plakala,
když vzala i tvou poslední.)

Vina tak lehká,
že smetlo by jí křídlo motýlí.
Nač zoufalcem býti…?

A noc hřála,
když sis trhal vlasy.
Měl jsi dílo.
Bez ladnosti…hloubky…krásy…

(Takže další vážka přijde o křídla…)
Autor Holly-EnD, 05.04.2010
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: 4LJFilip, Zorenka Ježková, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí