Kouzelnice - I.

Kouzelnice - I.

Anotace: První část

Vzývám temnou magii,
která vychází až z nitra země.
Vzývám mocné démony,
přijďte v noci ke mně.
Jsem čarodějka zahalená v temném plášti.
Vládnu závisti, smutku, zlobě a zášti.
Vzývám vás, temní duchové.
Přijďte mě navštívit v noci.
Podlehněte mé kouzelné moci.
Kterou nosím v očích,
ve svém pohledu.
Srdce v led proměnit dovedu.
Ach mí přátelé, démoni z pekel.
Nemám z vás strach.
Snad rozpadnu se v prach.
Po tom, co vás ze země vyvolám.
Zlobu nejvyšších na sebe přivolám.
Autor Prinzeschen, 05.04.2010
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: Houda, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí