Páni Kluci

Páni Kluci

Anotace: Je videt ze kluci nejsou k ničemu tak holky tohle si přečtěte

Páni kluci jsou tu ktomu
aby svět byl veselý
vystartují ráno z domu
jako když je vystřelí

Nevidrží chvíli v klidu
píšou na zed kdo co je
prozkomají Anktartidu
promění se v kovboje

na potoce staví jezy
loví lvy a vorvaně
vymýšlejí vynálezy
chytí hvězdu do dlaně

Neleknou se blesku hromu
navadí jim mráz a led
páni kluci jsou tu ktomu
aby se svět točil v před
Autor Doma, 05.04.2010
Přečteno 2111x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, Tomáš Přidal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné :-)
Právem si zasloužíš ST!

09.04.2010 10:34:00 | Tomáš Přidal

diky :D

21.05.2012 15:08:50 | Doma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí