Psychopathic.

Psychopathic.

Anotace: Zvonkohra na rozloučenou.

Z propadliště zhrouceného snu
neunikne lusknutím prstů,
nádechem zhasne
polovinu světel,
aspoň v šílenství
rozzoufá jetel.

Sláva promrhaná
za časů slepé vlády
pravé poloviny hlavy.

Zrůdy vyplouvající na povrch
přikrášlují snovou realitu
a slaně leptavý vzduch
dusí nenasytu.

V pokoji uložený k ladu
utichá jeho mlácení dutin,
snad sepsal do zvonkohry pravdu,
slámoví bratři, zatím!
Autor l'âme, 05.04.2010
Přečteno 279x
Tipy 14
Poslední tipující: Psavec, fuu, jaroslava anna, carodejka, JohnyD., Boudicca, labuť, Agniezka, Vlk v rouše
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prííííma.

06.04.2010 01:35:00 | carodejka

Jo! dobrý je to dílko :o)

05.04.2010 18:48:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí