Na kříži

Na kříži

Anotace: prosím, neberte to jako náboženské dílo, není to o náboženství, toto dílo ne

Na kříži

Sám na kříži
S hřeby v rukou
Procitám do života

Cítím bolest
Ne sladkou smrt

Sám na kříži
S trnovou korunou viny
Hledím do dáli

Smrt je sladká
Protože nebolí

Sám na kříži
Krvácím ze svých ran
Snažím se umřít

Život bolí
Ale smrt je milosrdná

Sám na kříži
Přilétají krkavci
Aby se nasytili

Bolest bez konce
Nesmrtelnost

Sám na kříži
Klován do těla
Trhají ze mě maso

Přeji si zemřít
Autor Jesper, 05.04.2010
Přečteno 250x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý, Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí