Zas venku prší...

Zas venku prší...

Anotace: ...

Zas venku prší …..
Že ti do bot teče?
nabídnu ti střechu nad hlavou
ať ráno je a nebo třeba večer
pofoukám ti duši bolavou
a šrámy, boule na čele
na zahřátí uvařím ti čaj
čas od času se něco semele
a život občas bývá krutý kraj
a schytáš-li v něm někdy snad pár ran
kdy nebude ti dvakrát vesele
máš u mě stále dveře dokořán
vždyť od toho jsou přeci přátele

Zas venku prší…
jsou plné boty moje
a bolest stále do zad více bodá
kdo jen otevře mi dveře svoje
kdo dlaň svojí na pomoc mi podá
proč se zády každý z vás teď točí
na dešti mne necháváte stát
jak slepé jenom byly moje oči
z vás nikdo není kamarád…
Autor Flamy, 05.04.2010
Přečteno 331x
Tipy 7
Poslední tipující: Házté, carodejka, zelená víla, ir.is, Kars, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nevím, proč tak rychle,
házíš všechny do jednoho pytle :-)

06.04.2010 08:03:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí