Co s tím

Co s tím

Anotace: ??????????

Sedlo ke mně na líčko,
zubaté jedno štěstíčko,
začalo z lásky slzu dolovat,
jenže já nejsem žádný důl
a tak mám slzy jenom půl.
Sedla si vráska na moje čelo,
prý že mi bývá neveselo,
jenže já chci se stále smát,
kde mám smích brát?
Sedl si na mé tělo stín,
prý že já o lásce jen sním,
jenže já nesním tady,
vím, že láska mívá vady.
Sedlo si na hruď moji štěstí,
prý rádo krásno věští,
jenže já říkám stůj,
není to dávno osud můj.
Sedla si ke mně paní zima
a říkala, že je tu špatné klima,
jenže já nic nezměním,
co s tím?..
Autor jaroslava anna, 06.04.2010
Přečteno 243x
Tipy 4
Poslední tipující: modrá..., Květka Š., CULIKATÁ, Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Usmívat se:)).Netrápit!

06.04.2010 07:14:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí