Přítel

Přítel

Anotace: Co pro mě znamená přítel,se kterým jsem jedno tělo a jedna duše...

Na opuštěné planině,
svítí hvězdy nevině.
Na opuštěné planině,
samota mě nemine.

Sedím sama tišě,
jen sotva někdo dýše.
Sedím sama tišě,
utápím se ve své pýše.

Mé svědomí mě dohnalo,
přemýšlení se mi zachtělo.
Mé svědomí mě dohnalo,
okolí se zachvělo.

V dáli stojí postava,
co pomoci mi přišla.
V dáli stojí postava,
co beze mě by neodešla.

Ona je mým přítelem,
kus sebe ve mě vidí.
Ona je mým přítelem,
co mě nikdy neošidí.

Ruku v ruce jdeme,
tam kde slunce svítí.
Ruku v ruce jdeme,
tam kde kvete kvítí.

Cestou jdeme dlouho,
času je však málo.
Cestou jdeme dlouho,
o budoucnosti se nám zdálo.

Co nás čeká nevím,
spolu však vše zvládnem.
Co nás šeká nevím,
přátelstvím však mládnem.

Na opuštěné planině,
s ní jen tiše bdím.
Na opuštěné planině,
budoucnost s ní vídím.
Autor Suzy13, 06.04.2010
Přečteno 488x
Tipy 1
Poslední tipující: Čoki
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí