Ranní dech

Ranní dech

Anotace: první po probuzení

Kůže mi často klouže
z bláta do kalné louže.
Vzdávám se ochotně štěstí
vždyť bijí mě stále pěstí.
Hledám si noční útěky
pláčou i tvoje doteky.
Jež bolí právě zítra
nadejdou chladná jitra.
Odcházím znuděn domů
padají lístky stromů.
Vadnou jen v tvé náruči
a z jara již nikdy nepučí.
Drásám si bledou kůži
na ňadrech černou růži.
I ta hroší studí
proč tvá slova nudí.
Autor Čoki, 06.04.2010
Přečteno 277x
Tipy 9
Poslední tipující: Nút, Koza, Pevya, labuť, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

protože nejdou z nitra
to víš ty ..
a tvoje duše ..
nadechnutí zítra

10.04.2010 19:02:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí