sen..

sen..

Anotace: ..

Tikot hodin je slyšet v plném srdci,
buší tak nahlas, že zastavil se čas..
jak snová kapka rosy dopadá na zvlhlé rty,
které zdobí šňůrka perel,když procházíš mé sny...
Jsi tak živí, tak neskutečně laskavý,
tak plníš mě tou vzácnou tekutinou-krví rozpálenou,
že moje bdění přálo by si dovolenou..
Noční můry snaži se vystrašit mě, nechci je k sobě pustit,
chtěli by ,chtěli té nádhery se zmocnit..
polož svoje něžné ruce na mojí šíji, na mé vlasy,
až vzbudím se..zeptám se:,,kde jsi byl asi?"
Autor Lindule, 06.04.2010
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí