Dívám se na tvou tvář

Dívám se na tvou tvář

Anotace: to tak jednou hehe:-)

Když ve spánku se zamračíš,
to ve snu se ti objevím,
nezhas´ jsem světlo,
nezavřel spíž,
či proved´ jiný hnusný čin.

Když ve spánku ti zvrásní tvář
snad starost jsem ti udělal.
Prázdný bar hyzdí sekretář,
ještě jsem se blbě smál.

Když ve spánku mi nadáváš
hlasitě jak námořník,
snad znamení mi nedáváš,
že v našem vztahu
problém vznik.

Když ve spánku se usmíváš,
to mívám jednu naději,
o mně, že si lásko zdáš,
co děti vědět nesmějí.

Když ve spánku ti výraz jihne,
máš mě ráda jistě vím.
Myšlenka se hlavou mihne,
co bude až tě probudím.
Autor Vjeršotepec, 07.04.2010
Přečteno 232x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, Květka Š., Mbonita, hanele m., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý,jo...

07.04.2010 10:05:00 | Květka Š.

tvář hovoří..že:-)

07.04.2010 09:49:00 | Mbonita

tak tohle se mi líbí - jak obsahem, tak formou je to povedený - taková radůstka :o)
četla to?

07.04.2010 09:09:00 | hanele m.

Bude ráno,nový den-Culík mává do oken:-))

07.04.2010 06:57:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí