Zrádná je láska

Zrádná je láska

Anotace: indispozice

Zrádná je láska zrádný je smutek
krutá je slza když kluk mi utek
radost je zločin a končí lhaním
nevěřím klukům
nevěřím dlaním které mě hladili laskali po vlasu
kluci mi zpívali a já šla po hlasu
a já šla po hlasu kde slunce svítilo
jenže už není v dáli kdes zapadá
tak že je mizerná má dnešní nálada
sotva se vyjasní do modři v obloze
černo je všude
černo a uboze
Autor jaroslava anna, 07.04.2010
Přečteno 279x
Tipy 9
Poslední tipující: Houda, Házté, divoska_jaja, labuť, Květka Š., Skalsky Pavel, Boudicca, Agniezka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jednou je líp, jednou je hůř...

08.04.2010 23:42:00 | Házté

Ano,pěkně smutná...

07.04.2010 09:57:00 | Květka Š.

Smutná, ale moc hezky napsaná

07.04.2010 09:36:00 | Skalsky Pavel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí