Loučení

Loučení

Anotace: napsano v roce 2007 k přiležitosti, že moje nejlepší přitelkyně opustila své rodné město. Trochu smutná!

Sbírka: Juvenilie aneb Mizerné střípky mizerného bytí

Před časem nebylo to zlé,
včak bál sem se chvíle téhleté.
Kdy jeden z nejblýžších opouští nás,
a v srdci svém slyším ten hlas.

K slzám není daleko není,
je konec všecho toho snění.
Měli sme jí rádi,
snad vic než sebe sama,
a ted už nikdy nezapaří s náma.

Já nesnáším toto loučení,
když vím, že konec všeho je,
chce se mi jen lehnout na koleje.

Nebyla to láska,
jen přátelství kamenné,
A ted zůstaly nám jen tváře němé.

Peťo jen krásně se měj,
a na Znojmo vzpoměn si zas,
na svět se pořád stejně směj,
a nezapomen že máš tu nás.
Autor Jan Václav Znojemský, 07.04.2010
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí