Život

Život

Anotace: Jednou nahore a jednou zase dole:)

Přišlo to nečekaně přímo z nebe,
když jsem poznala právě tebe.
Zasáhlo nás to jako blesk,
teď vidím tvého srdce lesk.

Přišlo to nečekaně přímo z pekla,
když krev s mého srdce tekla.
V tu chvíli poznala jsem zklamání,
což mé oči k pláči pohání.
Autor Suzy13, 07.04.2010
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: betmen71, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí